Remedii naturale pentru a îmbunătăți activitatea sexuală

Impotența și dificultățile de erecție sunt mult mai frecvente în rândul bărbaților decât credem. Motivele sunt diverse: stres, oboseală, cauze psihologice… Dar natura vă poate ajuta!

Încă din cele mai vechi timpuri, bărbații s-au confruntat cu probleme de erecție, din cauze atât psihologice, cât și fizice, găsind ajutor în natură (viagra nu exista la acea vreme).

Și chiar și astăzi, există pe piață suplimente naturale care contracarează impotența și îmbunătățesc activitatea sexuală.

Să aruncăm o privire asupra celor mai populare ingrediente

Arginină și citrulină

Acestea sunt precursori ai acidului nitric, adică acel compus care dilată vasele de sânge, asigurând o aprovizionare adecvată cu sânge și oxigen a mușchilor (inclusiv a celor care alcătuiesc penisul și permit erecția sexuală).

Aceste substanțe pot fi combinate cu afrodiziace pentru a crește libidoul și dorința sexuală, cum ar fi Tribulus, Maca și Catuaba.

Tribulus

Tribulus Terrestris este o plantă utilizată pentru a crește în mod natural nivelul de testosteron la bărbați, acționând ca un stimulent.

Din acest motiv, a fost folosit în medicina tradițională indiană pentru a crește fertilitatea masculină și este încă utilizat în fitoterapie pentru a atenua impotența.

Studii medicale recente au confirmat că tribulus crește potența erectilă și libidoul; de asemenea, îmbunătățește starea de spirit și stima de sine a bărbatului, oferindu-i acestuia o mai mare liniște în fața actului sexual.

Maca

Popoarele andine foloseau rădăcina de Maca (Lepidium Meyenii) pentru a rezolva problemele sexuale.

De fapt, acest tubercul are sarcina de a echilibra disfuncțiile hormonale (în special testosteronul), permițând corpului uman să se adapteze mai bine la circumstanțele negative pe care le experimentează zilnic.
Gândiți-vă doar la oboseala, anxietatea și stresul cu care se confruntă zilnic bărbații și care fac ca libidoul și dorința sexuală să se prăbușească la ei.

Un studiu efectuat în Peru pe șoareci a arătat o creștere a activității sexuale și o reducere a intervalului dintre actul sexual.

Catuaba

În Brazilia, se spune că, dacă un bărbat devine tată după vârsta de 60 de ani, este datorită Catuaba.

Această plantă (denumire științifică Anemopaegma mirandum) revitalizează sistemul nervos: acest lucru duce la tonifierea organelor genitale, contracarând impotența.

Atenție: Maca, Catuaba și Tribulus sunt utilizate în principal pentru a combate impotența masculină, dar pot avea un efect benefic și asupra femeilor, atenuând frigiditatea acestora.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *