Politică de confidențialitate

Această politică de confidențialitate se aplică site-ului web www.erectil-capsule.ro și explică ce date cu caracter personal colectăm de la vizitatorii noștri, cum le colectăm și le folosim.

Informații colectate automat Colectăm automat anumite informații despre dispozitivele și modalitatea în care interacționați cu site-ul nostru. Aceste informații includ:

  • Adresa IP
  • Tipul de browser web și sistemul de operare
  • Paginile accesate pe site-ul nostru și link-urile pe care le accesați
  • Durata vizitei și produsele vizualizate

Aceste informații sunt colectate prin intermediul cookie-urilor și tehnologiilor de urmărire similare. Le folosim pentru a îmbunătăți experiența de navigare, precum și în scopuri de analiză, pentru a înțelege cum utilizează vizitatorii site-ul nostru.

Informații colectate de la utilizatori În anumite secțiuni ale site-ului vă rugăm să furnizați date cu caracter personal, cum ar fi numele, adresa de email, numărul de telefon etc. Aceste informații sunt stocate pe serverele noastre și folosite conform dorințelor dvs. (de exemplu, pentru a răspunde la o cerere). Nu le vom folosi în alt scop fără permisiunea dvs.

Marketing prin afiliere Participăm la programe de marketing prin afiliere cu diverși parteneri. Acest lucru înseamnă că putem obține comisioane dacă vizitatorii accesează anumite link-uri de pe site-ul nostru și ulterior efectuează anumite acțiuni, cum ar fi achiziționarea unui produs.

Este posibil să folosim cookie-uri pentru a urmări vizitatorii care au accesat site-ul nostru prin link-uri de afiliere, astfel încât să putem raporta vânzările și calcula comisioanele.

Modificarea politicii de confidențialitate Ne rezervăm dreptul de a modifica politica de confidențialitate în orice moment. Orice actualizări vor fi postate pe această pagină, iar utilizatorii vor fi notificați prin email sau printr-un anunț pe site.

Contact Dacă aveți întrebări cu privire la politica noastră de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa de email [email protected].